Herontwikkeling Entree Zuid in Odijk; slotbijeenkomst

Van Wanrooij Projectontwikkeling wil de PDC-locatie in Odijk herontwikkelen. Als het politiedienstencentrum eind 2026 vertrekt, kan de locatie ‘Entree Zuid in Odijk’ een woonbestemming krijgen. Op dinsdag 10 september van 19.00 tot 20.30 uur is de slotbijeenkomst.

Informatiebijeenkomsten

Op 18 juni was de eerste informatiebijeenkomst over de herontwikkeling van de huidige PDC-locatie en op 9 juli volgde de tweede bijeenkomst. Initiatiefnemer Van Wanrooij Projectontwikkeling ging samen met gemeente Bunnik, INBO en woningcorporatie LEKSTEDEwonen het gesprek aan met geïnteresseerden. Op basis van een aantal thema’s vanuit de gemeentelijke ‘Visie op wonen’ zijn er vragen gesteld die specifiek betrekking hebben op de locatie. Er kon worden meegedacht over thema's zoals woonvormen, parkeren, veiligheid en duurzaamheid. 

De eerste bijeenkomst was vooral bedoeld om mensen te informeren en te betrekken bij de invulling van het plangebied. Er waren ruim 100 bezoekers, zoals omwonenden en ook (jongere) woningzoekenden. De tweede bijeenkomst was vooral bedoeld om het gesprek aan te gaan over de mogelijke planuitwerking. Zo werden de eerste sfeerimpressies van de woonwijk op panelen gepresenteerd. Ook bij de tweede avond waren er 100 bezoekers. De reacties zijn opgehaald tijdens de gesprekken en aan de hand van online vragenlijsten. Alle reacties zijn kort samengevat in het verslag op de website www.odijkentree.nl.

Slotbijeenkomst

Op dinsdag 10 september organiseert Van Wanrooij Projectontwikkeling samen met de gemeente Bunnik een slotbijeenkomst. Tussen 19.00 en 20.30 uur kunt u binnenlopen op het gemeentehuis (Singelpark 1 te Odijk).

Op de slotbijeenkomst worden de aangepaste sfeerimpressies gepresenteerd. De impressies zijn aangepast op basis van de opgehaalde reacties. Wilt u ook meer weten over de herontwikkeling Entree Zuid in Odijk? Dan zien wij u graag op 10 september.